Pasta met gehakt en pesto

Ingrediënten
250 gram verse pasta
150 gram gehakt
1 rode ui
2 tenen knoflook
1/2 paprika
1/2 courgette
Olijven
Cherrytomaten
Peterselie
Pesto
Zout
Peper

Bereiding:
Kook de pasta zoals op de verpakking staat aangegeven en voeg wat zout toe. Voeg de pesto bij de gekookte pasta. Bak het gehakt bruin. Voeg daarna de fijngehakte ui, knoflook, paprika, courgette en peterselie aan toe. Bak het 10 minuten mee. Voeg tot slot de cherrytomaten en olijven toe. Garneer eventueel met wat Parmezaanse kaas. En voilá, bon appétit!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s