Chocolade brownie cake

Easy and delicious! Een simpel recept voor een smeuïge chocolade brownie cake!!

Ingrediënten
225 gram roomboter
200 gram pure chocolade
100 gram melk chocolade
4 eieren
150 gram bruine basterdsuiker
160 gram zelfrijzend bakmeel
* Topping: paar aardbeien en witte chocolade
* Cakevorm 26 cm

Bereiding:
Verwarm de oven op 180 graden. Smelt de boter en de chocolade. Klop de eieren met de bruine basterdsuiker. Voeg de chocoladesaus door het eiermengsel. Tot slot, voeg de meel toe en meng alles met een spatel. Voeg alles in een cakevorm en bak de cake 25 à 30 minuten in de oven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s