Bladerdeeg met kersenvulling en aardbeien

Met slechts vier ingrediënten is dit recept vrij eenvoudig te noemen! Heerlijke bladerdeeg met kersenvulling en aardbeien. 

Ingrediënten:
8 plakken bladerdeeg (Koopmans)
1 ei
Kersen vlaaifruit (Hak)
Paar aardbeien

Bereiding:
Verwarm de oven op 200 graden. Snijd elk plak bladerdeeg schuin zodat er twee driehoeken ontstaan. Bestrijk ze met wat los geklopt ei en bak ze ongeveer 15 minuten goudbruin. Laat ze afkoelen en bedek vier driehoeken met de kersenvulling en aardbeien. De overige vier driehoeken bestrijk je met wat kersenvulling en strooi eventueel wat kokos erop.

IMG_1340blog 1.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s